Захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 231 «Соціальна робота» освітньої програми «Соціальна адвокація» (18.06.24)

18 червня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 231 «Соціальна робота» освітньої програми «Соціальна адвокація», денної форми навчання. Захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт відбувався в онлайн форматі з використанням платформи ZOOM.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 1

Відповідно до наказу за номером 246-С від 1 травня 2024 року оцінку теоретичної та практичної підготовки бакалаврів, прийняття рішення щодо присвоєння відповідної кваліфікації та видача дипломів встановленого зразка здійснювалась державною екзаменаційною комісією у складі:

Голова екзаменаційної комісії –  Романова Наталія Федорівна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент Школи соціальної роботи Національного університету «Києва-Могилянська академія».

Члени екзаменаційної комісії:

Клішевич Наталія Анатоліївна – кандидат педагогічних наук, доцент, декан Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти,  доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;

Вайнола Ренате Хейкіївна – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;

Сапіга Світлана Володимирівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Член екзаменаційної комісії (представник роботодавця):

Вовк Володимир Семенович – заступник директора Департаменту з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності Національної соціальної сервісної служби України.

Секретар екзаменаційної комісії – Котелевець Анастасія Михайлівна, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 2

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 3

Були представлені кваліфікаційні (бакалаврські) роботи на такі теми:

  • Вулична соціальна робота з бездомними особами.
  • Соціальна адвокація прав людей з інвалідністю.
  • Соціальна адвокація як засіб соціальної підтримки дітей-сиріт.
  • Соціальна робота з молоддю в Німеччині.
  • Профілактика домашнього насильства засобом медіа-адвокації в діяльності громадських організацій.
  • Застосування PR-технологій у соціальній профілактиці домашнього насильства.
  • Представництво інтересів внутрішньо переміщених осіб в територіальній громаді.
  • Професійне становлення майбутніх соціальних працівників засобом волонтерської діяльності.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 4

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 5

Результати проведеного захисту кваліфікаційних (бакалаврських) робіт засвідчили, що всі здобувачі виявили достатньо високий рівень теоретичної та практичної підготовки, фахових умінь та навичок з організації, проведення експериментальної роботи на бакалаврському рівні вищої освіти. Всі здобувачі успішно захистили свої самостійні кваліфікаційні (бакалаврські) роботи та отримали оцінки – відмінно.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 6

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 7

Члени екзаменаційної комісії привітали здобувачів з успішним захистом та побажали міцного здоров’я, натхненна, успішної професійної реалізації та подальшого професійного зростання і запросили до навчання в магістратуру за спеціальністю 231 «Соціальна робота».

Вовк Володимир Семенович – запропонував долучатись до лав практиків та запевнив, що готовий посприяти працевлаштуванню здобувачів.

Романова Наталія Федорівна – відмітила високий рівень виконання робіт та якісні презентації результатів досліджень.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 8

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 9

Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи приєднуються до привітань наших дорогих випускників із завершенням важливого професійного етапу в їхньому житті!

Віримо у кожного з Вас, і у Вашу успішну реалізацію у особистому та професійному житті. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та розвивати свої професійні компетентності.

Чекаємо кожного з Вас у магістратурі за освітніми програмами 231.00.03 «Моніторинг і оцінка соціальних програм», 231.00.02 «Соціальна педагогіка» та 231.00.01 «Соціальна робота».

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 10

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СА фото 11