Захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 231 «Соціальна робота» освітньої програми «Соціальна робота» (18.06.24)

18 червня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 231 «Соціальна робота» освітньої програми «Соціальна робота», денної форми навчання. Захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт відбувався в онлайн форматі з використанням платформи ZOOM.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 1

Відповідно до наказу за номером 246-С від 1 травня 2024 року оцінку теоретичної та практичної підготовки бакалаврів, прийняття рішення щодо присвоєння відповідної кваліфікації та видача дипломів встановленого зразка здійснювалась державною екзаменаційною комісією у складі:

голова екзаменаційної комісії –  Кальченко Лариса Володимирівна, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри філософії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»;

члени екзаменаційної комісії:

Петрочко Жанна Василівна, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;

Лютий Вадим Петрович, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;

Суліцький Вадим Володимирович, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи;

член екзаменаційної комісії (представник роботодавця) – Танцюра Валерій Анатолійович, начальник Служби у справах дітей виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);

секретар екзаменаційної комісії – Дуля Аліна Володимирівна, доктор філософії з галузі знань 23 Соціальна робота за спеціальністю 231 Соціальна робота, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 2

Були представлені кваліфікаційні (бакалаврські) роботи на такі теми:

  • Соціальна профілактика ґендерно зумовленого насильства.
  • Соціально-психологічна робота з жінками, постраждалими від домашнього насильства.
  • Проблеми та потреби внутрішньо переміщених осіб.
  • Соціальна профілактика суїцидальної поведінки молоді.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 3

Результати проведеного захисту кваліфікаційних (бакалаврських) робіт засвідчили, що всі здобувачі виявили достатньо високий рівень теоретичної та практичної підготовки, фахових умінь та навичок з організації, проведення експериментальної роботи на бакалаврському рівні вищої освіти. Всі здобувачі успішно захистили свої самостійні кваліфікаційні (бакалаврські) роботи.

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 4

Члени екзаменаційної комісії привітали здобувачів з успішним захистом та побажали щасливого особистого життя, міцного здоров’я, натхненна, успішної професійної реалізації та подальшого професійного зростання і запросили до навчання в магістратуру за спеціальністю 231 «Соціальна робота».

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 5

Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи приєднуються до привітань наших дорогих випускників із завершенням важливого професійного етапу в їхньому житті! Віримо у кожного з Вас, і у Вашу успішну реалізацію у особистому та професійному житті. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та розвивати свої професійні компетентності.

Чекаємо кожного з Вас у магістратурі за освітніми програмами 231.00.03 «Моніторинг і оцінка соціальних програм», 231.00.02 «Соціальна педагогіка» та 231.00.01 «Соціальна робота».

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 6

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 7

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 8

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 9

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 10

18.06.24 Захист кваліфікаційних робіт СР Фото 11