"Наукова цукерня​" Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує Вас скуштувати наукові ​смаколики"

Naukova tsukernya

 

 

15 травня 2016 року з 9.55 до 12.55 у Інституті людини Київського університету імені Бориса Грінченка (м. Київ, проспект Тичини, 17) розпочне свою роботу Наукова цукерня, у якій вже традиційно замість солодощів можна буде пригоститися знаннями та науковими ідеями. 

 

Що ж це таке "Наукова цукерня"? Цьогоріч це 20 тематичних "столиків", за якими одночасно обговорюватимуться найцікавіші теми із соціальної роботи, психології, корекційної й інклюзивної освіти, та які модеруватимуть досвідчені і натхненні спікери. Для зручності її учасникам пропонується взяти участь у одному з заходів двох хвиль. Перша хвиля триватиме з 9.55 до 11.15, друга – з 11.35 до 12.55.

 

Наукова цукерня пропонує неформальний спосіб комунікації. Спільно за одним «столиком» опиняються і досвідчені науковці, і молоді дослідники, студенти, учні, їхні батьки та інші представники територіальної громади. Такий формат дозволяє модератору тематичного "столику" не лише презентувати результати наукового дослідження або ж наукову ідею, а й отримати зворотній зв′язок, рекомендації на підсилення дослідження, почути критичну думку від колег та пересічних громадян. Для слухачів – створюється можливість для занурення у наукову тему, наукової рефлексії, участі у наукових дослідженнях.

 

Модераторами тематичних "столиків" є як досвідчені й знані науковці, молоді дослідники, так і дуети «науковець + практик», «науковець + студент». Це дозволяє залучити до досліджень молодь, робить науковця більш доступним для студентів, колег із інших кафедр, інститутів, ВНЗ, практиків різноманітних соціальних інституцій, пересічних членів громади.

 

Шановні колеги, студенти!

Наукова цукерня – це гідна стартова платформа для презентації свого наукового задуму, можливість отримати експертну оцінку не лише від науковців, але й практиків, шанс знайти партнерів та однодумців, аби дослідницьке питання переросло у проект наукового дослідження і, можливо, з часом, було реалізоване.

 

Запрошуємо до участі!

Слідкуйте за новинами й анонсами тематичних "століків" нашої Наукової цукерні!