Робочий візит до факультету соціальних наук Остравського університету: зміцнення міжнародної співпраці (Чеська Республіка) (13.01.2023)

Ostrava

У січні 2023 року Лях Тетяна Леонідівна, кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, з робочим візитом відвідала факультет соціальних наук Остравського університету (Чеська Республіка) з метою обговорення подальшої співпраці, спільних наукових досліджень, публікацій та обмінів між бакалаврами, магістрами, аспірантами спеціальності 231 Соціальна робота та науково-педагогічними працівниками у межах програми академічної мобільності Erasmus КА1. У ході зустрічі було обговорено також і деталі нового проєкту програми академічної мобільності з керівницею міжнародного офісу Остравського університету - Мікаелою Вонтровою. 

Подальшій співпраці - бути! Принагідно дякуємо колегам з Остравського університету за плідну співпрацю і допомогу у часи випробувань для України!

Ostrava2