Організаційна зустріч студентів першого курсу, освітньої програми практична психологія, другого (магістерського) рівня з викладачами кафедри

Цього тижня відбулась організаційна зустріч студентів першого курсу, освітньої програми практична психологія, другого (магістерського) рівня з викладачами кафедри практичної психології та представниками адміністрації факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти. 

організаційна зустріч 1

 
В ході зустрічі заступник декана факультету Роман Олександрович Павлюк  розповів студентам про особливості е-середовища Університету Грінченка, роботу з електронними навчальними курсами та технологію роботи з каталогом вибіркових дисциплін. 

організаційна зустріч 2

 
Професор кафедри практичної психології, доктор психологічних наук Ольга Миколаївна Лозова, яка є гарантом освітньої програми практична психологія представила загальні характеристики освітньої програми, а також детально розповіла про змістове наповнення навчальних дисциплін, які опановуватимуть студенти в ході свого навчання. 

організаційна зустріч 3

 
І на завершення, завідувач кафедри практичної психології, доктор психологічних наук Олена Олександрівна Литвиненко більш детально розповіла про особливості навчального процесу, практичну підготовку студентів та особливості написання магістерських робіт. 

організаційна зустріч 4

 
Зустріч вийшла теплою і затишною та попри вечірню годину слухачі довго не розходились, ставлячи все нові і нові питання та надихаючись тим шляхом професійного розвитку, який чекає їх попереду. 

організаційна зустріч 5

 

В часі зустрічі відбувався відеозапис, який розміщено на сторінці кафедри практичної психології .