Майстер-клас «Як опанувати власні емоції в житті, сім'ї та на роботі. Вступ до емоційного моделювання»

16.11.16р.  відбувся за запрошенням доцента кафедри Т.В. Клібайс майстер-клас «Як опанувати власні емоції в житті, сім'ї та на роботі. Вступ до емоційного моделювання» тренера, психолога, сімейного психотерапевта, коуча, автора психотерапевтичної методики і навчальної програми по Емоційному моделюванню, глави секції системної сімейної психотерапії Київського відділення Української спілки психотерапевтів, фахівця з профілактики домашнього насильства КГЦС «Родинний дім», провідника курсу «Психологія емоцій» у Вищій школі Media & Production 1 + 1, керівника Психологічного центру "Homo psychologicus" Володимира Миколенко.

На заході були присутні студенти, що навчаються на різних спеціальностях (психологія, практична психологія, соціальна педагогіка), очній і заочній формах освіти, гості нашого інституту старшокласники з гуртка «Юний психолог», викладачі нашого університету.

KPP Yak opanuvaty vlasni emotsiyi v zhytti simyi ta na roboti Klibays T V3

Презентована авторська методика "Емоційне моделювання" може використовуватися для психотерапевтичної роботи з клієнтом, самодопомоги, як елемент консультаційної сесії.

Окрім того, ЕМ дозволяє опрацювати теми з особистої, сімейної і ділової історії клієнта, використовуючи клієнт-підтримуючий підхід. Методика розроблена на стику системної сімейної психотерапії, гештальт-терапії, розстановок, когнітивно-поведінкової терапії, трансцендентальної медитації та інших напрямків.

KPP Yak opanuvaty vlasni emotsiyi v zhytti simyi ta na roboti Klibays T V1

Миколенко Володимир весело та з практичними прикладами розповів про розроблений ним метод, його теоретичні основи. Крім того присутні на заході могли спостерігати психотерапевтичну роботу за запитом учасника майстер-класу за допомогою емоційного моделювання.

В результаті освоєння методики емоційного моделювання студенти психологи мали змогу отримати практичний інструмент собі у роботі з власними клієнтами.

Було цікаво безпосередньо спостерігати за роботою практичного психолога, автора методу.

Кафедра практичної психології висловлює щиру вдячність Володимиру Миколенко за презентований авторський метод практичної психологічної роботи в дії.

Майстер-клас «Як опанувати власні емоції в житті, сім'ї та на роботі. Вступ до емоційного моделювання»