Тренінг «Протистояння впливу, або як перестати бути жертвою маніпуляторів»

18.11.16 р.в рамках оголошеної програми заходів Тижня кафедри практичної психології тренером, психологом, спеціалістом з дитячої та сімейної психотерапії, фахівцем з більше ніж 15-річним стажем роботи  Н.В. Миколенко проведено тренінг «Протистояння впливу, або як перестати бути жертвою маніпуляторів» за запрошенням доцента кафедри Т.В. Клібайс. 

KPP Treninh Protystoyannya vplyvu abo yak perestaty buty zhertvoyu manipulyatoriv Klibays2

 

Як відомо, більшості з нас хотілося б вірити, що ми завжди відмінно контролюємо свою поведінку і свідомість. Однак досвід показує, що впевненість у власній невразливості тільки полегшує завдання маніпулятора. А ускладнює його - знання прийомів маніпуляції, і здатність їм протидіяти.

KPP Treninh Protystoyannya vplyvu abo yak perestaty buty zhertvoyu manipulyatoriv Klibays3

 

 

Студенти, присутні на тренінгу, отримали інформацію про ознаки, принципи, методи маніпуляції та способи протистояння впливу маніпуляторів у різних ситуаціях. Учасники тренінгу навчилися визначати маніпуляцію та протистояти маніпуляції в процесі практичних вправлянь, запропонованих тренером, отримали схеми відповіді на запит маніпулятора в сімейних, дружніх та в ділових стосунках.

KPP Treninh Protystoyannya vplyvu abo yak perestaty buty zhertvoyu manipulyatoriv Klibays4

 

Таким чином, в процесі тренінгу, студенти Інституту людини мали змогу ознайомитися з техніками маніпуляції, що застосовуютьcя близькими, на роботі, в торгівлі тощо.

 

Учасники відгукувалися про захід як про «цікавий та дуже корисний», говорили, що вдалося розслабитися після напруженого дня.

KPP Treninh Protystoyannya vplyvu abo yak perestaty buty zhertvoyu manipulyatoriv Klibays5

 

 

 

Кафедра практичної психології висловлює щиру вдячність гарному спеціалісту, фахівцю своєї справи Миколенко Наталії Валеріївні.

Тренінг «Протистояння впливу, або як перестати бути жертвою маніпуляторів»- завантажити

 

  {gitube vid:=dbWxwGQp-MU}