Круглий стіл «Логопедичний супровід дітей із порушеннями мовлення»

      22 березня 2017 року відбулося чергове засідання наукового гуртка «Логодидактична майстерня» під керівництвом викладачів кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Н. М. Бабич, К. О. Кібальна та Т. В. Мельніченко. Зустріч була проведена в межах круглого столу за темою «Логопедичний супровід дітей з порушеннями мовлення: аналіз спостереження логопедичної роботи в умовах ДЛЦ «Логотренажер». Частина ІІ.
     Даний захід був продовженням серії зустрічей присвячених особливостям логопедичного супроводу дітей з порушеннями мовлення в дитячому логопедичному центрі «Логотренажер» на індивідуальні запити студентів.

gurtok 2
     В межах круглого столу була продовжена робота щодо визначення основних елементів написання ефективного індивідуального плану для дитини з особливими потребами для студентів напряму підготовки «Корекційна освіта (логопедія)». А саме, запропоновано майстер-клас із написання складових плану з вдосконалення лексичної та граматичної сторін і зв’язного мовлення.

gurtok 3
    По закінченню зустрічі студенти отримали перелік ключових напрямів, які необхідно використовувати під час створення індивідуального плану на дитину з особливими потребами й активного його використання у подальшій корекційно-розвивальній роботі.

Круглий стіл  «Логопедичний супровід дітей із порушеннями мовлення» - завантажити файл