Публічна презентація та обговорення наукових результатів дисертації Анастасії КОТЕЛЕВЕЦЬ поданої на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 231 Соціальна робота (15.10.24)

15 жовтня 2024 року відбулось розширене засідання кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи на якому проведено публічну презентацію та обговорення наукових результатів дисертації Анастасії КОТЕЛЕВЕЦЬ «Розвиток соціальної активності студентів у волонтерській діяльності», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 23 Соціальна робота за спеціальністю 231 Соціальна робота.

Початок публічної презентації та обговорення наукових результатів дисертації Анастасії КОТЕЛЕВЕЦЬ

На засіданні кафедри були присутні всі викладачі кафедри та Оксана СЕРГЄЄНКОВА – завідувач кафедри психології особистості та соціальних практик Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, доктор психологічних наук, професор.

Головуюча – Тетяна ЛЯХ, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, кандидат педагогічних наук, професор, ознайомила присутніх з порядком денним та короткою автобіографічною довідкою про здобувачку.

 Тетяна ЛЯХ головуюча завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи ознайомлює присутніх з порядком денним

Здобувачка виступила з презентацією основних положень дисертаційної роботи (її актуальності, наукової новизни, практичної цінності, використання результатів дисертації) та відповіла на уточнюючі запитання щодо проведеного дослідження та його результатів.

Фото 3 Анастасія Котелевець презентує результати проведеного дисертаційного дослідження

Після виступу було надано слово науковому керівнику Тетяні СПІРІНІЙ, кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. Тетяна Петрівна відзначила, що здобувачка під час роботи над темою дисертаційного дослідження продемонструвала свою наукову майстерність та зарекомендувала себе як креативний і відповідальний науковець.

Фото 4 Тетяна СПІРІНА оголошує висновок наукового керівника

Було надано слово експертам: Олені Карпенко, доктору педагогічних наук, професору, професору кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Жанні ПЕТРОЧКО, доктору педагогічних наук, професору, професору кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Вадиму ЛЮТОМУ, кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та Вадиму СУЛІЦЬКОМУ, кандидату психологічних наук, доценту, доценту кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. Експерти відзначили актуальність та практичну значущість дисертаційного дослідження, висловили позитивні відгуки щодо роботи та рекомендації щодо її вдосконалення. Також в обговоренні взяли участь всі присутні.

Фото 5 Обговорення дисертації

Тетяною ЛЯХ було представлено висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації Котелевець Анастасії Михайлівни на тему «Розвиток соціальної активності студентів у волонтерській діяльності», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 23 соціальна робота за спеціальністю 231 соціальна робота.

Фото 6 Жанна ПЕТРОЧКО гарант ОПП Соціальна робота вітає здобувачку з успішною публічною презентаціє результатів дисертації

Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи Київського столичного університету мені Бориса Грінченка щиросердно вітає аспірантку Анастасію Михайлівну Котелевець та її наукову керівницю – доцентку Тетяну Петрівну Спіріну з успішною публічною презентаціє результатів дисертації та бажає успіхів на захисті дисертації! 

OON 04 min