Зустріч представників Київського столичного університету імені Бориса Грінченка з членами Міжнародної школи соціальної роботи (25.09.24)

25 вересня 2024 року відбулась 45 зустріч з лідерками й членами національних асоціацій освітян і практиків соціальної роботи з усього світу: Міжнародної Асоціації шкіл соціальної роботи, Європейської та Східно-Європейської субрегіональної Асоціацій Шкіл соціальної роботи, Британської асоціації соціальних працівників, провідними університетами світу, які займаються освітою й навчанням соціальних працівників, дослідженнями і розробками політики на місцевому, національному та міжнародному рівнях.

На дану зустріч була запрошена кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти. Від кафедри в онлайн-зустрічі взяли участь Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ, викладач кафедри, здобувач третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 231 «Соціальна робота» та Ольга ШВЕД, доцент кафедри, кандидат соціологічних наук, доцент.

Доцент кафедри Ольга ШВЕД готується до презентації

Ольга ШВЕД, представила проблему сексуального насильства над жінками під час повномасштабної війни в Україні та відповідні терапевтичні підходи. Тема доповіді була «Соціальна робота з жінками, постраждалими від сексуального насильства під час російської військової агресії проти України».

Ольга ШВЕД представляє роботу соціальних працівників які допомагають постраждалим від сексуальнго насильства під час війни

Тема є дуже болючою та мало обговорюваною із-за закритості статистичних даних та латентності, тому викликала багато питань та обговорень.

OON 05 minOON 16 min