Попередній розгляд дисертації Анастасії КОТЕЛЕВЕЦЬ на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 231 Соціальна робота (19.06.24)

19 червня 2024 року відбулось засідання кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, на якому було розглянуто відповідність дисертації Котелевець Анастасії Михайлівни на тему «Розвиток соціальної активності студентів у волонтерській діяльності» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 23 Соціальна робота за спеціальністю 231 Соціальна робота. Здобувачка виступила з презентацією основних результатів дисертаційного дослідження.

19.06.24 Попередній розглдяд дисертаціїї фото 1

Після виступу викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи поставити питання на уточнення щодо дослідження аспірантки та його результатів, далі відбулось обговорення роботи та було надано слово науковому керівнику Тетяні СПІРІНІЙ, кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

19.06.24 Попередній розглдяд дисертаціїї фото 2

Було надано слово рецензентам: Жанні ПЕТРОЧКО, доктору педагогічних наук, професору, професору кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Вадиму ЛЮТОМУ, кандидату педагогічних наук, доценту, доценту кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та Вадиму СУЛІЦЬКОМУ, кандидату психологічних наук, доценту, доценту кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. Рецензенти надали відгук щодо роботи та побажання для доопрацювання.

19.06.24 Попередній розглдяд дисертаціїї фото 3

Тетяною ЛЯХ, завідувачем кафедри, кандидатом педагогічних наук, професором, були оголошені кандидатури рецензентів для проведення публічної презентації та обговорення наукових результатів дисертації.

19.06.24 Попередній розглдяд дисертаціїї фото 4

19.06.24 Попередній розглдяд дисертаціїї фото 5