Майстер-клас «Казковий будиночок» (06.06.2024)

06 червня 2024 року для студентів, викладачів та всіх бажаючих Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти  на базі Центру практичної підготовки «Арт-майстерня» кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи було проведено майстер-клас «Казковий будиночок». На запрошення керівника Центру, гарантки освітньої програми «Соціальна педагогіка», кандидата педагогічних наук, доцентки кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Олени ДЕНИСЮК майстер-клас проводила студентка 2 курсу спеціальності «Соціальна робота» (ОП «Соціальна педагогіка») заочної форми навчання Ольга ЛЕБЕДИНЕЦЬ (група СПб-1-22-4.0з).

06 06 24 фото 1 майстер клас Арт

 Ольга ЛЕБЕДИНЕЦЬ розповіла про матеріал, який може бути використаний в роботі, та основні етапи виготовлення:

«Коли я починаю ліпити, я занурююся у свій світ і забуваю про все інше. У цьому процесі є щось медитативне. Кожен рух рук, кожна модель з глини стають для мене особливими. Я дивлюся, як з простої глини поступово вимальовується образ, якому я надаю своєрідне життя. І тоді, коли робота закінчена, це творіння, наповнене мною, може розповісти свою історію, створити настрій і викликати емоції. Це просто приголомшливо! Ще одна з переваг ліплення - це можливість експериментувати з різними матеріалами і техніками. Я люблю поєднувати глину з іншими матеріалами, створюючи комбіновані роботи. Це надає моїм роботам оригінальність і неповторність. Також, завдяки своєму хобі, я постійно вчуся чомусь новому. Щоразу, ліплячи нову модель або пробуючи новий матеріал, я отримую новий досвід. Ліплення також має цілу низку корисних якостей. Вона розвиває дрібну моторику, дозволяє навчитися контролювати силу і точність рухів рук, а також розвиває уяву і творче мислення».

06 06 2024 фото 2

06 06 2024 фото 3

 

В майстер-класі взяли участь студенти 2 курсу спеціальності 231 «Соціальна робота» ОПП «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання (група СПб-1-22-4.0з), викладачі, аспіранти кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, представники Факультету.

06 06 2024 фото 4

06 06 2024 фото 5

06 06 2024 фото 6