Всеукраїнський вебінар «Сучасні виклики соціальної роботи» на тему: «Послуги та особливості телефонного консультування в соціальній сфері» (30.04.24)

30 квітня 2024 року на запрошення організаторів вебінару, якими є Міністерство освіти та науки України, Криворізький національний університет та Луганський національний університет імені Тараса Шевченка кандидат соціологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи – Ольга ШВЕД провела вебінар на тему «Послуги та особливості телефонного консультування в соціальній сфері».
30.04.24 вебінар О.В.Швед Фото 1

У вебінарі взяли участь 130 викладачів закладів вищої освіти України, включно з викладачками кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи (Аліна ДУЛЯ, доктор філософії за спеціальністю 231 Соціальна робота, старший викладач кафедри; Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ, викладач кафедри, здобувач спеціальності 231 Соціальна робота, третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, освітньо-наукової програми «Соціальна робота»), практичні психологи, соціальні працівники та працівники Міністерства освіти та науки України.

30.04.24 вебінар О.В.Швед Фото 2

Навчання було цікавим тим, що спікерка представила не тільки теорію, але й поділилась практичною діяльністю, тому що була засновницею Національної гарячої лінії з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації.

30.04.24 вебінар О.В.Швед Фото 3

Предмет «Телефонне консультування» не викладається у вузах для соціальних працівникам, але учасники відзначили, що в сучасних умовах такий курс є надзвичайно потрібним.

Вебінар продовжувався більше ніж 1,5 години, бо викликав велике зацікавлення з багатьма питаннями. Ольга Володимирівна отримала дуже позитивні відгуки про те, що вебінар був дуже інформативним, цікавим і корисним.

30.04.24 вебінар О.В.Швед Фото 4

OON 16 minOON 04 min