Відкрите практичне заняття Ірини НОХРІНОЇ у межах дисципліни «Соціально-педагогічна профілактика булінгу» (17.04.24)

17 квітня 2024 року відбулось відкрите практичне заняття Ірини НОХРІНОЇ, викладача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи у межах дисципліни «Соціально-педагогічна профілактика булінгу» для групи СПб-1-21-4.0д на тему: «Ознайомлення з законодавством щодо протидії булінгу».

17.04.24 Відкрите практичне заняття Нохріної І. Фото 1

Заняття відвідали Тетяна ЛЯХ, кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри; Тетяна СПІРІНА, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри; Ольга ШВЕД, кандидат соціологічних наук, доцент, доцент кафедри; Олена ДЕНИСЮК, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри.

17.04.24 Відкрите практичне заняття Нохріної І. Фото 2

Викладачка проявила креативність, вміло повторила і нагадала лекційний матеріал у вигляді вікторин, що дуже активізувало студентів. Під час заняття було представлено багато візуальних матеріалів для обговорення – відео, фотоматеріали. Завдяки представленим матеріалам і питанням здобувачі демонстрували знання змісту навчального матеріалу попередніх тем. Студентам також було надано завдання створення буклету, але вони самі мали можливість вибрати цільову групу. Цікавим і корисним для здобувачів було використання настільної гри «Коло безпеки».

17.04.24 Відкрите практичне заняття Нохріної І. Фото 3

17.04.24 Відкрите практичне заняття Нохріної І. Фото 4

Викладачка мала постійний контакт зі студентами, теоретичні матеріали підкріплювались практичними прикладами, що є дуже важливим у набутті знань.

Після завершення занять студенти висловили вдячність, а гості відмітили гарний рівень підготовки та проведення даних занять.