Профорієнтаційний захід для учнів 9-10 класів з елементами форуму-театру (18.04.24)

18 квітня 2024 року у межах профорієнтаційної роботи до учнів 9-10 класів Українського колежу імені В. О. Сухомлинського завітали студенти першого та третього курсів спеціальності 231 Соціальна робота, освітніх програм «Соціальна робота», «Соціальна адвокація» та «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з викладачами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Київського столичного університету імені Бориса Грінченка – Ольгою ШВЕД, кандидатом соціологічних наук, доцентом; Оленою ДЕНИСЮК, кандидатом педагогічних наук, доцентом;  Іриною НОХРІНОЮ викладачкою, аспіранткою кафедри та Антоніною ПАРХОМЕНКО випускницею ОП «Соціальна педагогіка».

18. 04.24 Профорієнтаційний захід Фото 1

Під час зустрічей викладачі кафедри презентували спеціальність «Соціальна робота» та розповіли про особливості навчання, студентське життя, академічну мобільність та можливості самореалізації. Зокрема, студентка 3 курсу ОП «Соціальна адвокація» Ярина ХИЖНЯК розповіла про досвід участі в академічній мобільності студентів.

18. 04.24 Профорієнтаційний захід Фото 2

Під наставництвом доцента кафедри Олени ДЕНИСЮК та випускниці Антоніни ПАРХОМЕНКО наші студенти за допомогою форум-театру показали як соціальний працівник може працювати з різними вразливими категоріями населення, а також озвучили ключові проблеми, які існують в суспільстві. Учням було запропоновано не лише висловити свою думку, але й реалізувати власні стратегії вирішення ключової проблеми, замінивши за власним бажанням акторів.

18. 04.24 Профорієнтаційний захід Фото 3

OON 04 min