Звітна конференція з виробничої / стажерської (в системі пробації) практики здобувачів 4 року навчання, ОПП «Соціальна робота» (група СРб-1-20-4.0д) (20.04.24)

20 квітня 2024 року відбулась звітна конференція з виробничої / стажерської (в системі пробації) практики здобувачів 4 року навчання, спеціальності 231 Соціальна робота, освітньої програми «Соціальна робота», першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної форми навчання, групи СРб-1-20-4-0.д.

20.04.24__Звітна_конференція_з_практики_Фото_1.png

Студенти проходили практику в органах пробації м. Києва.

Модератор зустрічі: керівник практики від факультету – Вадим СУЛІЦЬКИЙ, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, гарант ОП «Соціальна робота» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, відповідальний за навчально-методичну роботу кафедри.

20.04.24 Звітна конференція з практики Фото 2

Під час проходження практики в органах пробації м. Києва студенти були залучені до різних видів роботи: складання досудової доповіді; індивідуального плану роботи з особою, яка перебуває на обліку в органах пробації; оцінки ризику вчинення повторного кримінального правопорушення засудженого; аналізу та дослідженню нормативно-правової бази, що регламентують діяльність Органів (філій) Державної установи «Центр пробації».

20.04.24 Звітна конференція з практики Фото 3

На думку студентів виробнича / стажерська в системі пробації практика поглибила та закріпила знання, навички та вміння з навчальних дисциплін, що вивчали в університеті («Соціальна робота з особами, які перебувають у конфлікті з законом», «Детекція брехні», «Практикум ведення переговорів», «Технології соціальної роботи» тощо); надбати професійних компетентностей соціального працівника, навчили працювати з різними категоріями осіб, які перебувають на обліку в органах пробації, дала змогу застосувати теоретичні знання на практиці. Розширила уявлення про зміст, форми та методи роботи установи, що працює з особами, які перебувають у конфлікті із законом.

Практика студентам дуже сподобалася. Всі студенти визначили доброзичливе, поважне ставлення з боку керівників від бази практики та їх високий професійний рівень і майстерність.

Після звітування студентів, керівник від кафедри Вадим СУЛІЦЬКИЙ підбив підсумки проходження виробничої / стажерської (в системі пробації) практики та оголосив студентам оцінки.

OON 04 min