Круглий стіл «Гендерна освіта в вузах України» (27.03.24)

27 березня 2024 року за запрошенням наших колег з Харківського національного університету імені В. Каразіна викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти взяли участь у круглому столі, де обговорювалась тема гендерної освіти викладачів та студентів.

27.03.24 Гендерна освіта Фото 1

З вітальними словами на заході виступили ректорка Харківського національного університету імені В. Каразіна  Тетяна КАГАНОВСЬКА, Урядова уповноважена з гендерної політики  Катерина ЛЕВЧЕНКО, представник Міністерства закордонних справ України Зорян КІСЬ та представниця Громадської організації «Ла Страда – Україна» Катерина БОРОЗДІНА.

27.03.24 Гендерна освіта Фото 2

Під час круглого столу відбулась презентація досліджень проєкту «Гендерна освіта для іноземних студентів» та презентація кількох навчальних посібників з гендерної тематики. Скоро очікуємо ці нові підручники в нашій бібліотеці.

Викладачі нашої кафедри взяли активну участь в обговоренні теми гендеру, гендерної освіти та використання даної тематики в освітньому процесі.

Колеги з Харківського університету дякували за підтримку, бо вони проводили захід без світла, опалення та поганого інтернету, що було спровоковано останніми обстрілами. Під кінець нашого онлайн спілкування, нажаль, у Харкові пролунали 2 сильні вибухи.

Бажаємо нашим колегам і нам мирного неба і Перемоги!

27.03.24 Гендерна освіта Фото 3OON 04 minOON 05 min