Відкрите практичне заняття Тетяни СПІРІНОЇ у межах дисципліни «Методика організації та проведення соціально-педагогічного тренінгу» (29.03.24)

29 березня 2024 року відбулось відкрите практичне заняття Тетяни СПІРІНОЇ, кандидата педагогічних наук, доцента, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи у межах дисципліни «Методика організації та проведення соціально-педагогічного тренінгу» для групи СПб-1-21-4.0д на тему: «Змістове наповнення програми соціально-педагогічного тренінгу та підбір методів».

29.03.24 відкрите заняття Т. Спіріної Фото 1

Заняття відвідали Жанна ПЕТРОЧКО, доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, здобувач третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 231 Соціальна робота.

29.03.24 відкрите заняття Т. Спіріної Фото 2

На заняття були запрошені здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти: групи САб-1-21-4.0д та СРб-1-21-4.0д. Завданням студентів групи СПб-1-21-4.0д. під час практичного заняття під керівництвом Тетяни СПІРІНОЇ було продемонструвати напрацювання авторських тренінгових занять.

29.03.24 відкрите заняття Т. Спіріної Фото 3

Здобувачі продемонстрували основні елементи занять, такі як: вступна частина – інформаційне повідомлення, обговорено прийняття правил групи та очікування; проведено основні вправи, що розкривали зміст обраної теми студентів; вправи та рефлексія заключної частини тренінгового заняття.

29.03.24 відкрите заняття Т. Спіріної Фото 4

Кожне продемонстроване тренінгове заняття було прокоментоване Жанною ПЕТРОЧКО, яку було залучено у якості експертки з даного питання. Також коментарі давала Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ, як практик щодо даної теми.

Після завершення занять студенти висловили вдячність за підтримку та коментарі щодо покращення напрацювань, а гості відмітили гарний рівень підготовки та проведення даних занять.

29.03.24 відкрите заняття Т. Спіріної Фото 5

OON 04 min