Майстер-клас «Емоційний стрес у роботі соціальних працівників та психологів» (21.03.24)

21 березня 2024 року в Міжнародний день соціальної роботи кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи  факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти спільно з колегами з Міжнародної асоціації шкіл соціальної роботи провели майстер-клас «Емоційний стрес у роботі соціальних працівників та психологів», куди запросили студентів, магістрів, аспірантів та викладачів факультету та практикуючих соціальних працівників та психологів.

21.03.24 Майстер клас Фото 1

Спікерами заходу були: Герман де Моннінк, старший викладач соціальної роботи з Нідерландів, психолог і терапевт, член Міжнародної асоціації шкіл соціальної роботи;  Ян Віллем Брюінс, директор Нідерландської професійної асоціації соціальних працівників.

Модератором була Ольга Швед, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

21.03.24 Майстер клас Фото 2

У майстер-класі взяли участь викладачі факультету психології соціальної роботи та спеціальної освіти, здобувачі спеціальності 231 Соціальна робота: першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійних програм «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Соціальна адвокація»; другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньо-професійних програм «Моніторинг і оцінка соціальних програм», «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка»; третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти освітньо-наукової програми «Соціальна робота» та практикуючі соціальні працівники та психологи.

21.03.24 Майстер клас Фото 3

З привітальним словом виступив Ян Віллем Брюінс. Доктор Герман де Моннінк  представив методи підтримки соціальних працівників та психологів їхніми колегами, якщо вони працюють у стресі. Для України це актуально та важливо, тому що всі ми знаходимось в такій ситуації і потребуємо допомоги та розвантаження.

21.03.24 Майстер клас Фото 4

Здобувачі 3 року навчання, спеціальності 231 Соціальна робота, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти підключились в аудиторії з асинхронними можливостями навчання.

 Дуже раді були бачити здобувачів та викладачів кафедр практичної психології, психології особистості та соціальних практик, також спеціальної та інклюзивної освіти.

Дякуємо нашим постійним учасникам із Київського міського центру соціальних служб за активну участь і цікаві питання!

В майстер-класі загалом взяло участь 113 осіб.   

Сподіваємось на подальшу співпрацю із фахівцями з Нідерландів.

21.03.24 Майстер клас Фото 5


21.03.24 Майстер клас Фото 6

OON 04 minOON 16 min