Установча конференція з виробничої практики для здобувачів 1 року навчання, другого (магістерського) рівня вищої освіти, ОП «Соціальна педагогіка» (група СПм-1-23-1.4з) (14.03.24)

14 березня 2024 року відбулась установча конференція з виробничої практики для здобувачів 1 року навчання спеціальності 231 Соціальна робота освітньої програми Соціальна педагогіка другого (магістерського) рівня вищої освіти, заочної форми навчання.

Участь у заході взяли магістри, гарант освітньої програми – Тетяна СПІРІНА, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

У ході конференції студенти познайомились із метою, завданнями практики та її програмовими результатами. Тетяна Петрівна звернула увагу студентів та етапи практики та особливостях звітування. Гарант наголосила на обов’язках студентів під час проходження практики та познайомила з критеріями оцінювання навчальних досягнень студентів. Також було наголошено на можливостях Центру практичної підготовки, де студенти можуть ознайомитися з настільними іграми, які можна використовувати в межах практики.

14.03.24 Фото 1 Установча конференція СПм 1 23 1.4з