Настановча конференція з виробничої (волонтерської, з питань роботи з сім’ями) практики для здобувачів 2 року навчання ОПП «Соціальна адвокація», «Соціальна робота» (груп: САб-1-22-4.0д, СРб-1-22-4.0д) (26.02.24)

26 лютого 2024 року відбулась настановча конференція з виробничої (волонтерської, з питань роботи з сім’ями) практики для здобувачів 2 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», освітніх програм 231.00.01 «Соціальна робота» та 231.00.04 «Соціальна адвокація», першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, денної форми навчання.

26.02.24 Настановча конференція 2 курс Фото 1

Відповідальні за проведення практики викладачі від Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти: Аліна ДУЛЯ, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та Віктор ЖУКОВ, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Під час конференції здобувачі змогли ознайомитись з Базами практики, де передбачалось проходження практики, а саме: Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Київ», Оболонська районна організація Товариства Червоного Хреста України в м. Києві.

26.02.24 Настановча конференція 2 курс Фото 2

Відповідальна за проведення практики викладач від кафедри Аліна ДУЛЯ,  під час зустрічі, закцентувала на основній меті практики її програмових результатах, зосередила увагу студентів та етапах практики та особливостях звітування, наголосила на обов’язках студентів під час проходження практики та познайомила з критеріями оцінювання навчальних досягнень студентів та надала роз’яснення, щодо виконання завдань практики. Серед них:

  • аналіз структури, методичного забезпечення, функціональних обов’язків фахівців Бази практики;
  • аналіз програм та проєктів по роботі з різними типами сімей, які реалізуються на Базі практики;
  • пошук, підбір та презентація можливих програм (профілактичних, рекреаційних, просвітницьких, тощо) по роботі з різними типами сімей;
  • участь студента в організації і проведенні окремих заходів у межах поточної діяльності фахівця або соціальної агенції у цілому.

26.02.24 Настановча конференція 2 курс Фото 3

Також увагу студентів було спрямовано на додатковий методичний матеріал, який розміщений в ЕНК, можливості проходження онлайн курсів з обраної проблеми.

Віктор ЖУКОВ здійснив огляд новинок методичних матеріалів Центру практичної підготовки і наголосив на можливості використання даного матеріалу під час проходження практики.

26.02.24 Настановча конференція 2 курс Фото 4

Виробнича (волонтерська, з питань роботи з сім’ями) практика триватиме у період із 26 лютого по 08 березня 2024 року. Бажаємо успіху нашим студентам!

 

SDG 01 minOON 05 min