Презентаційний тренінг для здобувачів спеціальності 231 Соціальна робота у межах проєкту «UNI-Paths: Інновації в освіті для України» (08.12.2023)

8 грудня 2023 року у межах проєкту «UNI-Paths: Інновації в освіті для України» (Міністерство закордонних справ Чеської Республіки, Остравський університет, Чеська Республіка, м. Острава), НПП кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Університету Грінченка - Олена Денисюк, Тетяна Лях і Тетяна Спіріна - презентували результати участі у проєкті для здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського), третього (науково-освітнього) рівнів вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота, випускників, викладачів та партнерів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

фоточка до події

Із вітальним словом до присутніх звернулася Тетяна ЛЯХ, завідувачка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент. Вона наголосила на можливості участі у наступному етапі проєкту «UNI-Paths: Інновації в освіті для України», що передбачається реалізувати у 2024 році, а також у програмах мобільності здобувачів спеціальності 231 Соціальна робота та поділилася досвідом участі у програмі академічної мобільності на тему: «Розбудова потенціалу закладів вищої освіти України та Молдови у 2023 році» для викладачів ЗВО в рамках проєкту «UNI-Paths: Інновації в освіті для України» (Міністерство закордонних справ Чеської Республіки, Остравський університет, Чеська Республіка, м. Острава).

Учасники зустрічі ознайомилися з онлайн-сервісами й пропозиціями електронних інформаційних ресурсів для науки і досліджень, які надає бібліотека Університету Острави та дізнались як шукати проєкти та подавати заявку, а також вигоди, які можна отримати (окрім чудового досвіду та надзвичайних емоцій) після проєкту.

Учасники програми академічної мобільності презентували досвід соціальної роботи з різними цільовими групами отримувачів соціальних послуг у закладах охорони здоров’я м. Острави, зокрема Центру денного догляду та інтернату для осіб з інвалідністю «Duhovy dum Ostrava». Завершили захід на позитивній ноті вдячності спікерці від здобувачів, випускників та викладачів за цікаву та корисну інформацію.

Деякі здобувачі одразу виявили бажання скористатися представленими Тетяною ЛЯХ ресурсами для того, аби не пропустити свій шанс отримати можливість участі у програмі.