Захід «Командна гра в настільні профілактично-просвітницькі ігри» в межах святкування Дня Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти «ФПСРСОдень: 15 років розвитку» (14.11.23)

14 листопада 2023 року кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи долучилась до святкування Дня Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти «ФПСРСОдень: 15 років розвитку». Викладачі кафедри Аліна ДУЛЯ та Ірина НОХРІНА провели захід «Командна гра в настільні профілактично-просвітницькі ігри».

14.11.23 Захід Командна гра Фото 1

Учасниками стали студенти третього та четвертого курсів Фаховий коледж «Універсум» Київського університету імені Бориса Грінченка спеціальності 231 Соціальна робота, освітньо-професійної програми «Соціальна педагогіка». Модераторами заходу стали студенти спеціальності 231 Соціальна робота освітніх програм «Соціальна робота» та «Соціальна адвокація», груп САб-1-22-4.0д та СРб-1-22-4.0д.

14.11.23 Захід Командна гра Фото 2

Учасники були об’єднані у чотири команди, де мали визначити назву команди, розробити логотип та презентувати себе. Старша викладачка кафедри Аліна ДУЛЯ та викладачка кафедри Ірина НОХРІНА ознайомили студентів з презентацією «Насильство та види насильства», для занурення у подальшу настільну гру «Коло безпеки».

14.11.23 Захід Командна гра Фото 3

Мета гри полягала в тому, щоб сформувати в учасників систему уявлень та знань щодо явища насильства, форм та методів його попередження та подолання, а також особливостей звернення по допомогу у разі ризику ситуації насильства або безпосереднього випадку. Гра складалася з п’яти кіл, кожне з яких присвячене окремому виду насильства. 

14.11.23 Захід Командна гра Фото 4

Модератори активно підтримували свої команди, надихали на творчу роботу та допомагали з проходженням всіх п’яти кіл гри. Найактивніша та найшвидша команда переможців, яка першою склала всі кола гри отримали корпоративні призи.

14.11.23 Захід Командна гра Фото 5

Спільно студенти коледжу та студенти другого курсу факультету наповнили «Стіну життєстійкості», де вони змогли намалювати те, що допомагає та підтримує їх в ресурсному стані для подолання життєвих викликів та труднощів з якими вони стикаються. Під час роботи в команді учасники та модератори мали змогу в дружньому колі поспілкуватися, щодо навчання та студентського життя в цілому. Наприкінці заходу усі учасники отримали подарунки, закрили захід спільним дружнім фото.

14.11.23 Захід Командна гра Фото 6

14.11.23 Захід Командна гра Фото 7

14.11.23 Захід Командна гра Фото 8

14.11.23 Захід Командна гра Фото 9

14.11.23 Захід Командна гра Фото 10