Семінар «Гендерний вимір життя жінок різних національностей та віросповідань в ОАЕ» (08.11.2023)

 

За ініціативи кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології, соціальної роботи то спеціальної освіти 8 листопада 2023 року відбувся семінар «Гендерний вимір життя жінок різних національностей та віросповідань в ОАЕ» для здобувачів спеціальності 231 Соціальна робота першого (бакалаврського), другого (магістерського), третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти у рамках Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку.

1

Модерувала заходи: Ольга ШВЕД, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат соціологічних наук.

Спікер заходу: Маріанна ЄВСЮКОВА, правозахисниця, експертка у сфері захисту прав жінок та дітей з 20-ти річним досвідом роботи в Україні та на міжнародному рівні.

3

Під час семінару обговорювались питання: правила поведінки у арабських країнах та особливості законодавства; специфіка здобуття освіти та працевлаштування в ОАЕ; заміжжя та розлучення у арабських країнах; гуманітарна допомога ОАЕ Україні під час війни.

Наприкінці заходу учасники семінару обговорили права жінок різних національностей та віросповідань в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Щиро дякуємо кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи, спікерам, здобувачам вищої освіти, випускникам освітніх програм, які також завітали на цікавий семінар!OON 05 min