Гостьова лекція «Як застосувати адаптивне лідерство до розбудови миру та післявоєнної відбудови?» (07.11.2023)

7 листопада 2023 року відбулася гостьова лекція «Як застосувати адаптивне лідерство до розбудови миру та післявоєнної відбудови?» для здобувачів спеціальності 231 Соціальна робота першого (бакалаврського), другого (магістерського), третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти у рамках Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку.

2

Модерувала захід: Ольга ШВЕД, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат соціологічних наук.

Спікер заходу: Наталія ГУСАК, доцентка Вищої школи соціальної роботи та соціальних досліджень Брин-Морського коледжу (Пенсильванія, США) та доцентка Школи соціальної роботи Національного університету "Києво-Могилянська академія" (Київ, Україна).

Було розкрито такі питання: зміст поняття «адаптивне лідерство»; значення адаптивного лідерства у вирішенні складних викликів; ефективне використання адаптивного лідерства у громаді; важливість адаптивного лідерства у повоєнній розбудові.1

Наприкінці заходу спікер запропонувала учасникам заходу: студентам, магістрантам, аспірантам, науково-педагогічним працівникам створити модель адаптивного лідерства для України. Здобувачі вищої освіти активно виловлювали різні думки щодо такої моделі.

Щиро дякуємо кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи, спікерам, здобувачам вищої освіти, випускникам освітніх програм, які також завітали на наші заходи!