Презентація Наукової студії «Соціальний експериментаріум» кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи (25.09.23)

25 вересня 2023 року відбулась презентація Наукової студії «Соціальний експериментаріум». Презентацію відвідали здобувачі спеціальності 231 Соціальна робота освітніх програм «Соціальна робота», «Соціальна адвокація», «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; освітньо-професійних програм «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Моніторинг і оцінка соціальних програм» другого (магістерського) рівня вищої освіти, а також здобувачі освітньо-наукової програми «Соціальна робота» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

25.09.23 Презентація Наукової студії фото 1

Презентував роботу наукової студії Вадим ЛЮТИЙ гарант освітньо-професійної програми «Соціальна робота», кандидат педагогічних наук, доцент.

25.09.23 Презентація Наукової студії фото 2

В ході презентації були озвучені напрямки досліджень в соціальній роботі та розглянуті їх особливості.  Здобувачам було озвучено можливість роботи у команді науковців, а також участь в актуальних наукових дослідженнях на всіх етапах їх проведення. Були анонсовані тематики найближчих зустрічей.

25.09.23 Презентація Наукової студії фото 3

25.09.23 Презентація Наукової студії фото 4

Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи долучились до презентації і наголосили на тих бонусах, які відкриває Наукова студія «Соціальний експериментаріум». Зокрема слово взяли  професори кафедри Жанна ПЕТРОЧКО та Олена КАРПЕНКО, доцент кафедри Олена ДЕНИСЮК, старший викладач Аліна ДУЛЯ та викладач Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ. Кожен з викладачів подякував за проявлену зацікавленість до науки та висловив слова підтримки і наснаження студентам щодо їх наукової діяльності.

25.09.23 Презентація Наукової студії фото 5

25.09.23 Презентація Наукової студії фото 6