Академічна мобільність у рамках програми Erasmus+ КА107 в Остравському університеті (Чеська Республіка)

З 11 вересня 2023 року здобувачки 2 року навчання, освітньої програми «Соціальна адвокація» спеціальності 231 «Соціальна робота», першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти, члени наукової студії «Соціальний експериментаріум» Ярина ХИЖНЯК та Вікторія ЛОПАЧУК розпочали навчання та опановують нові навички майбутньої професії в Остравському університеті у рамках програми академічної мобільності Еразмус+ КА107.

Академічна мобільність Фото 1

Перший тиждень навчання виявився дуже насиченим, розгорнутим для  нових зустрічей, отримання нових знань,  та влиття в інше соціокультурне середовище, а також адаптація до навчального процесу. Разом з Вікторією та Яриною також навчаються інші інтернаціональні студенти, з таких країн як:  Іспанія, Італія, Китай, Франція, Португалія та інші. Чеські партнери провели дуже багато ознайомчих та привітальних зустрічей, а також організували зустрічі з викладачами та адміністрацією університету.

Попереду студентів чекає семестрове навчання та екзаменаційна сесія в Остравському університеті.

Академічна мобільність Фото 2

Бажаємо нашим студентам розширення професійних знань та навичок, здобуття нового життєвого досвіду та успішної інтеграції у європейський освітянський простір!

Академічна мобільність Фото 3