Брейн-ринг «Ти + я = грінченківська сім’я» (27.09.23)

Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи долучилась до відзначення Дня Університету. Цьогоріч у межах заходів до Дня Університету Грінченка Аліна ДУЛЯ, старша викладачка кафедри, кураторка груп САб-1-22-4.0д, СРб-1-22-4.0д та Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ, викладачка кафедри, кураторка груп САб-1-23-4.0д, СРб-1-23-4.0д, провели Брейн-ринг «Ти + я = грінченківська сім’я».

27.09.23 Брейн ринг фото 1

Родзинкою заходу було те, що здобувачі першого та другого року навчання працювали у змішаних командах і завдяки цьому познайомилися та поспілкувалися.

27.09.23 Брейн ринг фото 2

Брейн-ринг «Ти + я = грінченківська сім’я» складався з декількох турів. Перший тур пропонував квестові завдання, що допомогли здобувачам пригадати: де знаходиться бібліотека та кабінет кафедри, де намальоване чудове патріотичне графіті, де знаходяться інформаційні стенди факультету.

Друга частина квесту актуалізувала знання щодо цінностей університету. Студентам і студенткам були запропоновані шість цінностей, які треба було співставити з трьома твердженнями, що розкривали їх значення.

Третя частина – класичний Брейн-ринг. Усі мали хвилину, аби обговорити та дати відповідь на запитання, що стосувались постаті Бориса Грінченка. Всього було 10 запитань. За результатами третього етапу з 7 команд тільки одна набрала 10-ть із 10-ти балів та посіла перше місце, 4 команди  завершили з результатом 9/10 – посіли друге місце та 2 команди посіли третє місце з результатом 8/10.

Загалом захід пройшов у дружній атмосфері з користю для всіх учасників. Студенти і студентки обох курсів висловили слова вдячності, захоплення і бажання долучатись до таких заходів частіше, наголосили на важливості такої колаборації, як сьогодні.