#BraveKidsUkraine (22.09.2023)

22 вересня 2023 року Фонд Східна Європа, давній партнер кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, презентував ініціативу #BraveKidsUkraine - дуже хорошу та важливу ініціативу, аби підтримати українських дітей в укриттях під час повітряних тривог! Пропонуємо з нею познайомитись: https://bravekidsukraine.org/

Приємно, що за різними освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами здобувають освіту за спеціальністю 231 соціальна робота шестеро працівників цього фонду. Дякуємо за довіру і бажання більше знати про соціальну роботу й соціальні послуги! Радіємо вашим успіхам, колеги, і пишаємось такими важливими справами!

 Наші герої – Сили Оборони України – зараз боронять нашу землю. А діти – вони теж маленькі герої, brave kids, продовжують відвідувати уроки онлайн і офлайн. І періодично це відбувається і під час повітряних тривог. Ця кампанія покликана додати психологічної стійкості дітям під час повітряних тривог. Щоб вони могли почувати себе максимально спокійно – наскільки це можливо за таких умов.

Проєкт #BraveKidsUkraine є частиною програми «Безпечна школа», яку Фонд Східна Європа реалізує у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Міністерством внутрішніх справ України. Реалізується за підтримки проєкту «Фенікс», що виконується коштом Європейського Союзу.