Організаційна зустріч для аспірантів першого року навчання спеціальності 231 Соціальна робота (18.09.23)

18 вересня відбулася зустріч аспірантів першого року навчання спеціальності 231 Соціальна робота з гарантом ОНП «Соціальна робота» Жанною ПЕТРОЧКО, деканом факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Наталією КЛІШЕВИЧ,  завідувачем кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Тетяною ЛЯХ  та науковими керівниками аспірантів.

18.09.23 Організаційна зустріч для аспірантів Фото 1

На початку зустрічі аспіранти у дружній атмосфері розповіли про себе, презентували власні наукові інтереси та професійні досягнення.

В основній частині заходу було обговорено ряд важливих організаційних завдань, обов’язкових до виконання найближчим часом, і перспективні плани. Особливу увагу приділено питанням: вибору дисциплін для вивчення (ознайомлення з каталогом вибіркових дисциплін, узгодження вибору з науковим керівником, повідомлення Докторської школи про вибір); заповнення та затвердження Індивідуального плану виконання освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії; обґрунтування та затвердження теми дисертації на усіх рівнях (кафедри, Факультету, Університету). Окрім цього, присутні обговорити питання важливості створення і наповнення Е-Портфоліо аспіранта на ВІКІ-порталі, користування корпоративною поштою Університету.

18.09.23 Організаційна зустріч для аспірантів Фото 2

Завідувач кафедри повідомила учасників зустрічі про дії аспірантів у разі конфліктів, дискримінації, посягань з боку учасників освітнього процесу. Гарант програми ознайомила присутніх з наказом Університету № 525 від 12.09.2023 р. «Про затвердження нової редакції «Алгоритму дій здобувачів освіти та співробітників університету при оголошенні сигналу «Повітряна тривога!».