Мобільність у межах програми Еразмус+ в Угорському університеті спортивних наук

З 10 липня по 23 липня 2023 тривала академічна мобільність у рамках програми Erasmus+ в Угорському університеті спортивних наук (Будапешт, Угорщина). Від кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи у мобільності взяла участь доцент кафедри, кандидат педагогічних наук  Наталія Клішевич.

Угорщина1

Мобільність охоплювала низку зустрічей з представниками адміністрації Угорського університету спортивних наук, завідувачами кафедр, співробітниками центру міжнародних відносин, під час яких було обговорено можливості розширення співпраці та особливості ведення міжнародної діяльності в умовах війни. Відбувся обмін досвідом щодо інтернаціоналізації освітньої діяльності наших університетів та впровадження результатів спільних досліджень в практичну діяльність кафедри,  факультету.

Угорщина2

Учасники мобільності мали можливість брати участь у науково-педагогічних на навчально-методичних дискусіях з угорськими колегами, а також ознайомитися з матеріально-технічною базою університету, зокрема оглянути різні навчальні корпуси та ознайомитися з особливостями роботи університетських лабораторій.

Угорщина3

Дякуємо угорським колегам за теплу зустріч, надійну підтримку та нові ідеї для подальшої співпраці!