Зустріч із Тетяною СЕМИКОП, головою правління громадської організації «Громадський рух «Віра, Надія, Любов» в межах проходження навчальної (оглядової / без відриву) практики (07.04.23)

7 квітня 2023 року для здобувачів 1 року навчання спеціальності 231 Соціальна робота освітніх програм «Соціальна робота», «Соціальна адвокація» першого  (бакалаврського) рівня вищої освіти було організовано онлайн-зустріч з Тетяною СЕМИКОП, головою правління громадської організації «Громадський рух «Віра, Надія, Любов», кандидаткою юридичних наук.

07.04.23 Зустріч із Тетяною СЕМИКОП Фото 1

Модераторка зустрічі: Аліна ДУЛЯ, координаторка практики, викладачка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. На зустрічі був присутній керівник практики від кафедри Віктор ЖУКОВ, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

07.04.23 Зустріч із Тетяною СЕМИКОП Фото 2

Під час зустрічі здобувачі мали унікальну можливість здійснити віртуальну подорож до Одеси та дізнатись про чудову громадську організацію «Громадський рух «Віра, Надія, Любов».

Студентів вразила історія створення організації та той факт, що на початку діяльності в організації працювало всього 6 фахівців, які бажали допомогти своєму місту – Одеса. Завдяки своїй самовідданості та професіоналізму, організація змогла стати однією з найвпливовіших у місті Одеса та у всій Україні. З часом організація стала набувати популярності та все більше людей почало звертатись до них за допомогою і на цей час у них велика кількість працівників, їх понад 250 людей.

Пані Тетяна розкрила основні напрямки діяльності організації, а саме: профілактика ВІЛ/СНІД серед жінок, які за різних умов виявилися втягнутими в секс-бізнес; організація роботи громадського Центру для споживачів наркотиків та поліпшення якості їх життя шляхом створення громадського центру з наданням послуг широкого спектра; медико-соціальний та психологічний супровід ВІЛ-позитивних дорослих (діагностика та супровід лікування туберкульозу, медсестринський догляд вдома, благодійна допомога та соціальний патронаж тяжкохворих і осіб, які перебувають на термінальній стадії СНІД).

Студенти відзначили, що їм дуже сподобалась зустріч з пані Тетяною, адже вона вразила їх своєю відвертістю та відкритістю, цікавим досвідом, оскільки вона була одна з тих самих 6 людей-засновників.

07.04.23 Зустріч із Тетяною СЕМИКОП Фото 3

Висловлюємо вдячність Тетяні СЕМИКОП за

цікаву зустріч та можливість познайомитись з

діяльністю громадської організації!