Настановча конференція з виробничої / дослідницької практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», ОП Соціальна педагогіка (група САРПб-1-19-4.0д) (28.04.23)

28 квітня 2023 року відбулась настановча конференція з виробничої / дослідницької практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», освітньої програми 231.00.02 Соціальна педагогіка, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання.

28.04.23 Настановча конференція з виробничої дослідницької практики СП фото 1

Під час конференції здобувачі змогли ознайомитись з Базою практики, де передбачалось проходження практики, а саме: Благодійна організація «Благодійний фонд «Змінимо наші життя».

Відповідальні за проведення практики викладачі від кафедри, Віктор ЖУКОВ та Вадим СУЛІЦЬКИЙ під час зустрічі, закцентували на основній меті практики її програмових результатах, зосередили увагу студентів та етапах практики та особливостях звітування, наголосили на обов’язках студентів під час проходження практики та познайомили з критеріями оцінювання навчальних досягнень студентів та надали роз’яснення, щодо виконання завдань практики. Серед них:

– розробка діагностичного інструментарію (анкет, план інтерв’ю) для перевірки ефективності впровадженої соціально-педагогічної технології, форм та методів роботи;

– проведення опитування для перевірки ефективності впровадженої соціально-педагогічної технології, форм та методів роботи з використанням розроблених інструментів;

–  розробка методичних рекомендації за результатами проведеного опитування;

– підготовка тез та презентація результатів дослідження з обраної актуальної соціально-педагогічної проблеми.

28.04.23 Настановча конференція з виробничої дослідницької практики СП фото 2

Виробнича дослідницька практика триватиме у період із 28 квітня  по 23 травня 2023 року. Бажаємо успіху нашим студентам!