Настановча конференція з виробничої / стажерської в НУО практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», ОПП Соціальна робота (група САРПб-1-19-4.0д) (28.04.23)

28 квітня 2023 року відбулась настановча конференція з виробничої / стажерської в НУО (неурядових організаціях) практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», освітньо-професійної програми 231.00.01 Соціальна робота, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання.

28.04.23 Настановча конференція з виробничої практики СР фото 1

Під час конференції здобувачі змогли ознайомитись з Базою практики, де передбачалось проходження практики, а саме: Громадська організація «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер».

Відповідальні за проведення практики викладачі від кафедри, Віктор ЖУКОВ та Світлана САПІГА під час зустрічі, закцентували на основній меті практики її програмових результатах, зосередили увагу студентів та етапах практики та особливостях звітування, наголосили на обов’язках студентів під час проходження практики та познайомили з критеріями оцінювання навчальних досягнень студентів та надали роз’яснення, щодо виконання завдань практики. Серед них:

  • Вивчення документації, яка регламентує діяльність неурядової організації; ознайомлення з організаційною структурою, змістом та напрямами роботи, особливостями керівництва, джерелами фінансування, функціональними обов'язками працівників та спеціалістів неурядової організації.
  • Діагностування проблем і здійснення оцінки потреб різних категорій отримувачів соціальних послуг неурядової організації.
  • Розробка та проведення організаційної форми роботи в неурядовій організації.
  • Участь в організації і проведенні окремих заходів у межах поточної діяльності спеціаліста або соціальної агенції у цілому.
  • Проходження онлайн курсів на платформі ГО «ВГЦ «Волонтер»
  • Участь у групі проєкті психологічної підтримки ПОРУЧ для освітян.

28.04.23 Настановча конференція з виробничої практики СР фото 2

Виробнича стажерська в неурядових організаціях практика триватиме у період із 28 квітня  по 23 травня 2023 року. Бажаємо успіху нашим студентам!