Настановча конференція з виробничої / стажерської в НУО практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», ОПП Соціальна адвокація (група САРПб-1-19-4.0д) (28.04.23)

28 квітня 2023 року відбулась настановча конференція з виробничої / стажерської в НУО (неурядових організаціях) практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», освітньої програми 231.00.04 Соціальна адвокація, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання.

28.04.23 Настановча конференція з виробничої практики СА Фото 1

Під час конференції здобувачі змогли ознайомитись з Базою практики, де передбачалось проходження практики, а саме: Громадська організація «Молодіжна організація «Підлітки України».

Відповідальний за проведення практики викладач від кафедри, Віктор ЖУКОВ, під час зустрічі, закцентував на основній меті практики її програмових результатах, зосередив  увагу студентів на етапах практики і особливостях звітування, наголосив на обов’язках студентів під час проходження практики і познайомив з критеріями оцінювання навчальних досягнень студентів та надав роз’яснення, щодо виконання завдань практики. Серед них:

  • Вивчення документації, яка регламентує діяльність неурядової організації; ознайомлення з організаційною структурою, змістом та напрямами роботи, особливостями керівництва, джерелами фінансування, функціональними обов'язками працівників та спеціалістів неурядової організації.
  • Визначення соціальної проблеми та формулювання мети адвокаційної кампанії.
  • Аналіз проблеми та визначення цілей адвокаційної кампанії.
  • Визначення «мішеней», знаходження і виявлення партнерів.
  • Виявлення ресурсів, формування бюджету кампанії.
  • Створення робочого плану.
  • Планування, організація та проведення акції прямої дії (на вибір студента). Аналіз результатів проведеної акції.
  • Участь в діяльності організації і проведенні окремих заходів у межах поточної діяльності спеціаліста або соціальної агенції у цілому.

Виробнича, стажерська в неурядових організаціях практика триватиме у період із 28 квітня по 23 травня 2023 року. Бажаємо успіху нашим студентам!