Онлайн-семінар в Школі кураторів «Профілактика самогубств серед студентів» (27.04.23)

12.04.2023 року відбулося чергове заняття для викладачів університету в Школі кураторів.  Онлайн-семінар на тему «Профілактика самогубств серед студентів» організував і провів кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Вадим СУЛІЦЬКИЙ.

27.04.23 Онлайн семінар Фото 1

Після привітання, у вступному слові, він зазначив актуальність теми заняття, зупинився на загальних наукових положеннях суїцидології як науки та перейшов до розгляду питань профілактики та попередження самогубств в контексті структури суїцидальної поведінки.

27.04.23 Онлайн семінар Фото 2

Вадим Володимирович поділився власним досвідом роботи зі студентами щодо збереження їх здоров’я та життя, зупинився на особливостях цієї діяльності в умовах воєнного стану, звернув увагу на основні ефективні форми та методи у запобіганні суїцидальної активності серед молоді. Він наводив практичні приклади використання профілактичних заходів під час спілкування зі студентами, розкрив особливості використання методу оцінки суїцидального ризику студентів.

27.04.23 Онлайн семінар Фото 3

Під час семінару, учасники активно відповідали на питання, обговорювали проблеми, ділилися власним досвідом роботи зі студентами щодо збереження їх життя та здоров’я.

27.04.23 Онлайн семінар Фото 4

Заняття сподобалася учасникам. Вони ставили питання в кінці онлайн-семінару та отримали на них відповіді. Викладачі подякували за цікаву, змістовну та корисну інформацію. Цілком заняття носило продуктивний, конструктивний характер.