Настановча конференція з виробничої / стажерської в правозахисних організаціях практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», ОП «Соціальна адвокація» (група САРПб-1-19-4.0д) (30.03.23)

30 березня 2023 року відбулась настановча конференція з виробничої / стажерської в правозахисних організаціях практики для здобувачів 4 року навчання спеціальності 231 «Соціальна робота», освітньої програми 231.00.04 Соціальна адвокація, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання.

30.03.23 Настановча конференція СА Фото 1

Під час конференції здобувачі змогли ознайомитись з Базою практики, де передбачалось проходження практики, а саме: Благодійною організацією «Благодійний фонд «Змінимо наші життя».

Відповідальна за проведення практики викладач від кафедри Світлана САПІГА,  під час зустрічі, закцентувала на основній меті практики її програмових результатах, зосередила увагу студентів та етапах практики та особливостях звітування, наголосила на обов’язках студентів під час проходження практики та познайомила з критеріями оцінювання навчальних досягнень студентів та надала роз’яснення, щодо виконання завдань практики. Серед них:

  • ознайомлення з нормативно-правовою базою, структурою, методичним забезпеченням, функціональними обов’язками фахівців правозахисної організації;
  • ознайомлення з успішними практиками проведення адвокаційних компаній правозахисної організації;
  • залучення до проведення діючої адвокаційної кампанії правозахисної організації;
  • розробка та впровадження інструментів адвокаційної кампанії в межах діяльності правозахисної організації;
  • розробка та презентація одного з етапів адвокаційної кампанії в межах діяльності правозахисної організації
  • участь в організації і проведенні окремих заходів у межах поточної діяльності спеціаліста або соціальної агенції у цілому.

30.03.23 Настановча конференція СА Фото 2

Цікавим також є той факт, що Базою практики передбачений цікавий та креативний подарунок - набір Юридичної енциклопедії, для того студента, який виконає якісно поставлені завдання практики.

Виробнича стажерська в правозахисних організаціях практика триватиме у період із 3  квітня по 27 квітня 2023 року. Бажаємо успіху нашим студентам!