Робоча зустріч з випускницею ОП «Соціальна педагогіка» спеціальності 231 Соціальна робота щодо змін ОП «Соціальна педагогіка» (06.03.23)

06 березня 2023 року у межах діяльності професорсько-викладацького складу кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи над оновленням освітньо-професійної програми «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на базі Київського міського центру «Родинний дім» відбулась  робоча зустріч гаранта освітньої програми Олени ДЕНИСЮК з випускницею ОП «Соціальна педагогіка» (2015-2019 роки навчання),  роботодавцем, начальником відділу з питань реалізації сімейної політики, членом робочої групи Мальвіною КОСЬМІНОЮ.

06.03.23 Робоча зустріч з випускникницею Фото 1

Під час зустрічі обговорювались зміни до освітньо-професійної програми «Соціальна педагогіка» спеціальності 231 Соціальна робота першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Наголошувалось на необхідності додати до плану навчальну дисципліну «Основи соціології»; звернути увагу на формування у студентів навичок надання першої медичної допомоги,  яка в теперішніх умовах є вкрай необхідною для фахівця соціальної сфери – додати відповідну навчальну дисципліну.

Особливий акцент було зроблено на важливості формування у майбутніх випускників здатності організовувати і здійснювати соціальну-педагогічну роботу в різних соціальних інституціях на засадах соціальної інклюзії. Запропоновано додати навчальну дисципліну «Соціальна інклюзія».

06.03.23 Робоча зустріч з випускникницею Фото 2

Висловлюємо вдячність нашим випускникам та роботодавцям за готовність до співпраці, внесені пропозиції щодо удосконалення освітньої програми «Соціальна педагогіка» за спеціальністю 231 Соціальна робота першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.