Вітаємо студентів першого курсу спеціальності 231 «Соціальна робота» з перемогою на фестивалі-конкурсі «Калейдоскоп культур»! (06.03-26.03.23)

З 06 по 26 березня 2023 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся фестиваль-конкурс «Калейдоскоп культур». Студенти першого курсу спеціальності 231 Соціальна робота, групи САРПб-1-22-4.0д взяли участь у Фестивалі та отримали Диплом ІІІ ступеня (керівник – кандидат педагогічних наук, доцент Олена ДЕНИСЮК).

Вітаємо з перемогою Ажеліку ШАВЛЮК – капітана команди «Люляки», Михайла НОСЕНКО, Альону ВІЛЯНСЬКУ, Ярослава ТИМОШЕНКА, Катерину НАКУШЕНКО, Тетяну ЄРЕМЕЄВУ, Ульяну МИХАЙЛЮК, Єлизавету КРИЛЬ, Світлану КВАШУК, Бюшру ДЕМІР, Анастасію ІЩУК, Даяну ГРОМ, Владіслава КАЛІНІЧЕНКА, Ольгу ПАНЬКЕВИЧ!

Студенти представляли Туреччину та підготували відеоролик, в якому розповідали про державний герб, прапор, гімн, культуру та інші особливості країни, знайомили з предметами декоративного мистецтва. Родзинкою були оригінальні та самобутні роботи бабусі нашої учасниці Бюшри.

26.03.23 Вітаємо студентів Фото 2 26.03.23 Вітаємо студентів Фото 3 26.03.23 Вітаємо студентів Фото 4 

А які смачні страви національної кухні приготували учасники: менемен, люля-кебаб, кава по-турецьки!

За словами журі, найбільше емоцій викликало відео з мистецькими номерами. Команда «Люляки» представляла танець, який називається «Халай». Це танець, який зазвичай танцюють на весіллях в Туреччині, і костюм є не обов’язковим.  «Адже  те, що ми одягаємо, не повинно  бути на заваді веселощам та мистецтву!» –  з  такими словами ведуча запрошувала до веселого танцю.

26.03.23 Вітаємо студентів Фото 8

OON 16 min