Настановча конференція з виробничої / стажерської в системі пробації практики для здобувачів 4 року навчання ОП «Соціальна робота» (група САРПб-1-19-4.0д) (31.03.23)

31 березня 2023 року відповідно до навчального плану та графіку організації навчального процесу здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота, відбулася установча конференція для студентів четвертого курсу освітньої програми «Соціальна робота» з керівниками виробничої / стажерської в системі пробації практики, викладачами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

31.03.23 Настановча конференція СР Фото 1

Медіатором установчої конференції був координатор навчально-методичної роботи кафедри, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Вадим СУЛІЦЬКИЙ. Після привітання, у вступному слові, він ознайомив студентів з порядком, строками, особливостями проходження практики в органах Державної установи «Центр пробації», зачитав розпорядження, провів інструктаж з охорони праці та дотримання правил безпеки під час повітряних тривог, поводження з електроенергією, вибухонебезпечними об’єктами.

Доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Олена КАРПЕНКО звернув увагу на завдання в ЕНК і важливість їх виконання. Окрім того, вона зупинилася на важливості дотримуватися вимог трудової дисципліни, обережності при роботі з документами та дотримання вимог конфіденційності в роботі із суб’єктами пробації.

При підбитті підсумків конференції, керівники практики відповіли на питання, а студенти висловили зацікавленість в інформації, що отримали. Цілком зустріч носила продуктивний характер.