Участь у вебінарі «Вдосконалення викладання у вищій освіті – від лідерства індивідуального до лідерства інституційного» (29.03.2023)

29 березня 2023 року Тетяна Лях, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, гарант магістерської ОПП "Моніторинг і оцінка соціальних програм", і Тетяна Спіріна, доцент кафедри та гарант магістерської ОПП "Соціальна педагогіка", взяли участь у «Зустрічі з лідером», організованій ННЦ розвитку персоналу та лідерства, а саме: у вебінарі від Світлани Калашнікової «Вдосконалення викладання у вищій освіті – від лідерства індивідуального до лідерства інституційного».

vdoskonalennya vykladannya 1 1
Спікер: Світлана Калашнікова, д. пед. наук, професор, член-кореспондент НАПН України; радник при дирекції Інституту вищої освіти НАПН України; член Національної команди експертів з реформування вищої освіти; національний координатор міжнародних проєктів «Програма розвитку лідерства у вищій освіті України» (Британська Рада в Україні, 2016-2019) та «Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України» (Британська Рада в Україні, 2019-2022); керівник проєкту «Відродження переміщених університетів: посилення конкурентоспроможності, підтримка громад» (Програма «Підтримка ЄС переміщеним закладам вищої освіти на сході Україні», 2020-2024); член Керівної ради проєкту «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до підтримки викладацької досконалості» (Програма ЄС Еразмус+, 2021-2024).
Впродовж вебінару його учасники та учасниці мали можливість обговорити:
👉Актуальність проблеми вдосконалення викладання в університетах та її зміст;
👉Моделі та інструменти реалізації;
👉Наявні практики та перспективи розвитку;
👉Роль індивідуального та інституційного лідерства.
А також в ході вебінару відбулась 🗯️ презентація монографії «Вдосконалення викладання у вищій освіті: теорія та практика».
Щиро вдячні пані Світлані за наснажуючу зустріч!!!