Дотримання графіків підготовки кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (14.03.23)

14 березня 2023 року на засіданні кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи обговорили питання дотримання графіків підготовки кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійних програм: «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Соціальна адвокація», затверджених на засіданні кафедри (протокол № 2 від 21.09.2022 р. у зв’язку з ущільненням освітнього процесу).

14.03.23 Фото 1 до свіх подій

Тетяна ЛЯХ, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи звернула увагу на необхідності дотримання графіку підготовки кваліфікаційних робіт, а також наголосила на важливості дотримання принципів наукової доброчесності.

Гаранти освітньо-професійних програм «Соціальна робота» «Соціальна педагогіка» та «Соціальна адвокація» і наукові керівники кваліфікаційних робіт узгодили питання щодо звітування здобувачів вищої освіти про стан готовності теоретичної частини кваліфікаційної роботи та презентації програми емпіричної частини дослідження.