Онлайн вікторина «Життя та творчість Т. Г. Шевченка» до Шевченківської декади (09.03.23)

09 березня 2023 року, з нагоди Дня народження Великого Кобзаря, для студентів Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти відбулася онлайн вікторина «Життя та творчість Т.Г. Шевченка».

Захід проводився в межах Шевченківських свят Київського університету імені Бориса Грінченка з використанням платформи GOOGLE MEET. За погодженням із учасниками вікторини, велася відеозйомка заходу.

Організатором і ведучим заходу став Вадим СУЛІЦЬКИЙ – доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка. Куратором заходу виступила Музиченко Ірина Вікторівна – заступник декану факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти

09.03.23 Вікторина Фото 1

У вікторині взяли участь студенти спеціальності 231 «Соціальна робота» освітніх програм «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка», «Соціальна адвокація» навчальних груп: САРПб-1-19-4.0д; САРПб-1-20-4.0д; САРПб-1-21-4.0д; САРПб-2-21-4.0д., САРПб-1-22-4.0д.

У запеклій боротьбі місця розподілилися таким чином:

1 місце –   Михайло НОСЕНКО

2 місце –   Світлана КВАШУК

3 місце –   Маргарита СОРОКА

                 Ольга ПАНКЕВИЧ

09.03.23 Вікторина Фото 2

За результатами вікторини переможець отримує диплом та кубок, а призери  - дипломи.

Щиро дякую всім учасникам заходу за продемонстровані гарні знання життя та творчості Т.Г. Шевченка. У нас є з кого брати приклад у справі служіння країні, народу, науці.