Онлайн-квест «Тарас Шевченко – майстер слова та пензля» до Шевченківської декади (09.03.23)

9 березня 2023 року, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи – Аліна ДУЛЯ організувала та провела онлайн-квест до Шевченківської декади «Тарас Шевченко – майстер слова та пензля» для студентів 1 курсу спеціальності 231 Соціальна робота освітніх програм «Соціальна робота» та «Соціальна адвокація».

09.03.23 Онлайн квест до Шевченківської декади Фото 1

Під час квесту учасники мали змогу здійснили цікаву та креативну подорож сторінками творів Тараса Шевченка та пригадати про його життя та творчість.

09.03.23 Онлайн квест до Шевченківської декади Фото 2

Учасники об’єднались в 4 команди, кожна із команд активно брала участь у іграх та швидко виконувала завдання квесту, а саме: визначали події, які відбулися в житті Тараса Шевченка в зазначеному році; із хмар слів відгадували назви його творів; розплутували плутанину і розгадували уривки творів Тараса Шевченка;  розглядали комікси на твори Тараса Шевченка  та відгадували їхні назви; відповідали на питання вікторини.

09.03.23 Онлайн квест до Шевченківської декади Фото 3

Студенти продемонстрували згуртованість, ерудованість та кмітливість у виконанні всіх завдань.  На завершення заходу учасники вітали переможців і один одного декламуванням відомих творів Тараса Шевченка.

09.03.23 Онлайн квест до Шевченківської декади Фото 4