Методична підтримка здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота, ОП «Соціальна педагогіка» в рамках виробничої практики (25.02.23)

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота, освітньої програми Соціальна педагогіка з 06.03.2023 р. по 15.03.2023 р. будуть проходити виробничу практику.

25.02.23 Зустріч практика Фото 1

Для посилення професійного потенціалу магістрам була запропонована допомога Центру практичної підготовки. Онлайн екскурсію для магістрів провели Олена ДЕНИСЮК – керівник Центру практичної підготовки, кандидат педагогічних наук, доцент, викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та Анастасія КОТЕЛЕВЕЦЬ – викладач кафедри, аспірант спеціальності 231 соціальна робота, голова наукового товариства факультету психології, соціальної роботи та спеціальної освіти.

25.02.23 Зустріч практика Фото 2

На зустрічі також була присутня Тетяна СПІРІНА, гарант освітньої програми «Соціальна педагогіка» спеціальності 231 Соціальна робота, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент.

25.021

Олена Миколаївна детально розповіла про те яку саме підтримку студенти можуть отримати  у Центрі практичної підготовки, які ресурси центру можна використати для якісного проходження практики.

25.022

Анастасія Михайлівна продемонструвала настільні ігри які можна використати для роботи на базах практики. Серед них були такі ігри як «Здоровляндія» яка чудово підходять для розмов про цінності, здоров’я та безпеку дошкільнят та молодшого і середнього шкільного віку. Гра «Старт», завдяки якій можна організувати знайомство під час роботи з дітьми.

25.02.23 Зустріч практика Фото 5

Також були презентовані профілактичні ігри «Володар кілець» – тема ВІЛ та ІПСШ та «Наркотики не моя тема».

25.023

Олена Миколаївна зробила акцент на іграх, що допоможуть у напрямку патріотичного виховання «УПА відповідь нескореного народу» та матеріали «Броня та крила трьох стихій: українське військо в небі, на землі та на морі».

25.02.23 Зустріч практика Фото 7

Також були презентовані плакати про правила безпечного поводження в Інтернеті які студенти можуть подарувати базам практики. Плакати можна використати для посилення первинної профілактики, оскільки тема безпечного поводження дітей в мережі Інтернет зараз є актуальною.

25.02.23 Зустріч практика Фото 8

Після зустрічі студенти отримали лист з посиланням на сторінку Центру практичної підготовки, фото ігор та детальну інструкцію до кого можна звернутися аби отримати усі матеріали.