Воркшоп «Діти та війна. Навчання технік зцілення» (23.02.23)

23 лютого 2023 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності «Соціальна робота» освітніх програм «Соціальна робота» та «Соціальна педагогіка», денної та заочної форм навчання взяли участь у воркшопі «Діти та війна. Навчання технік зцілення» від Вікторії ЯНКОВЕЦЬ, координаторки проєктів Громадської організації «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» та Оксани ШАРОВАРИ, адміністраторки проєктів Громадської організації «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер».

23.02.23 Воркшоп Діти та війна Фото1

Зустріч була проведена за сприяння гаранта освітньої програми «Соціальна педагогіка» Тетяни СПІРІНОЇ, доцентки кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидатки педагогічних наук та гаранта освітньої програми «Соціальна робота» Вадима ЛЮТОГО, доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидата педагогічних наук. Під час зустрічі фахівчині Громадської організації «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» розповіли про соціальний проєкт «Поруч», який започатковано Міністерством освіти і науки України, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії, Асоціацією когнітивно-поведінкової терапії, громадськими організаціями «ВГЦ «Волонтер» та «Коло сім’ї».

23.02.23 Воркшоп Діти та війна Фото2

Також здобувачі вищої освіти ознайомилися з дієвими техніками роботи з дітьми з родин внутрішньо переміщених осіб, моделями зцілення та резилієнтності для подолання наслідків психотравм у дітей. Здобувачі вищої освіти із задоволенням взяли участь у вправі «Безпечне місце».

23.02.23 Воркшоп Діти та війна. Фото3

23.02.23 Воркшоп Діти та війна. Фото4