Вебінар «Кращі практики в роботі центрів/секторів захисту та соціально-психологічної підтримки у процесі правосуддя дітей, які постраждали, або стали свідками насильства, за моделлю «Барнахус» (25.11.2022)

25 листопада 2022 року на Факультеті психології, соціальної роботи та спеціальної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка серію просвітницько-профілактичних заходів у межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» кафедрою соціальної педагогіки та соціальної роботи проведено вебінар «Кращі практики в роботі центрів/секторів захисту та соціально-психологічної підтримки у процесі правосуддя дітей, які постраждали, або стали свідками насильства, за моделлю «Барнахус».

image

Спікерка: Галина Скіпальська, виконавча директорка Міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я», аспірантка кафедри, голова Ради роботодавців Факультету.

Модераторка: Тетяна Лях, завідувачка кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, к. пед. наук, доцент.

Участь у заході взяли здобувачі усіх освітньо-професійних програм першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота Київського університету імені Бориса Грінченка. Також до вебінару долучилися здобувачі інших закладів вищої освіти України та фахівці з соціальної роботи державних і неурядових організацій.

Відеозапис вебінару у вільному доступі: https://youtu.be/T_zR8Q6jcY4

Знайдіть час, аби познайомитись із унікальним досвідом!