Членство у Міжнародній Асоціації шкіл соціальної роботи

         З початком війни в Україні активізувалась діяльність Міжнародної Асоціації шкіл соціальної роботи, спрямована на допомогу українцям. В онлайн зустрічах, що проходять щосереди, викладачі ЗВО багатьох європейських країн, Великобританії, де здійснюється підготовка соціальних працівників, фахівці соціальної сфери обговорювали нові можливості для допомоги та підтримки Україні, почали створювати спільні проєкти, організовувати семінари та тренінги для державних та недержавних інституцій, які працюють в Україні.

фото 01

     Науково-педагогічні працівники кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, також активно долучаються до заходів, які організовують представники Міжнародної асоціації шкіл соціальної роботи. Визнанням активної роботи викладачів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи стало членство Київського Університету імені Бориса Грінченка в Міжнародній Асоціації шкіл соціальної роботи.

фото 02 Сertificate

      Метою діяльності Міжнародної Асоціації шкіл соціальної роботи є – розвивати та сприяти передовому досвіду в галузі освіти, наукових досліджень із соціальної роботи в усьому світі, щоб підвищити соціальну справедливість, права людини та добробут людини. Члени Міжнародної Асоціації шкіл соціальної роботи працюють для динамічної спільноти педагогів та програм соціальної роботи, підтримки та сприяння участі у взаємному обміні досвідом, представляють освіту з соціальної роботи на Міжнародному рівні в Організації Об’єднаних Націй.

      Серед переваг, які надаються членам Міжнародної асоціації шкіл соціальної роботи, є: можливості подати заявку та отримати вигоду від проєктів IASSW та коштів для покращення освіти з соціальної роботи; безплатний доступ до онлайн-журналу «Social Dialogue» та списку GlobalEd; можливість публікувати або ділитися оновленнями через IASSW listserve, платформи соціальних медіа та веб-сайт IASSW; право брати участь у роботі ООН.

       Висловлюємо вдячність Др. Джулії Валкінс з Фундації «The Dennis A and Julia M Watkins Foundation», яка взяла на себе членський внесок на період 2022-2024 рр.

      Лист-підтвердження про приєднання Київського університету імені Бориса Грінченка до Міжнародної асоціації шкіл соціальної роботи за посиланням

      Детальна інформація про цю подію та інші новини, звіти та терміни щодо міжнародних проєктів та інших ресурсів на веб-сайті www.iassw-aiets.org