Виїзне заняття «У світі креативності та фантазії» в межах дисципліни «Тренінг комунікативності та креативності» для студентів 1 курсу освітніх програм «Соціальна адвакація», «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої

     27 вересня 2021 року викладачами кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ольгою Володимирівною Швед та Оленою Миколаївною Денисюк було організоване виїзне заняття «У світі креативності та фантазії» в межах дисципліни «Тренінг комунікативності та креативності» для студентів 1 курсу спеціальності «Соціальна робота» освітніх програм «Соціальна адвакація», «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

виїзне заняття 27.09.21 Денисюк Швед 1

        Метою заняття було ознайомлення з практиками креативності та творчості. Студенти  відвідали Музей Національного банку України, який розташувався під відкритим небом на Контрактовій площі. Експозиція була присвячена 30-річчю Незалежності України та 25-річчю створення сучасної гривні. Першокурсники прослухали інтерактивну лекцію з історії гривні, брали участь у цікавому квесті та мали можливість оцінити креативні підходи, які запропонував музей.

виїзне заняття 27.09.21 Денисюк Швед 2

       Також вони відвідали Центр Української культури та мистецтва, де побачили родинну виставку «Дерева із казкових снів». Завданням для студентів було знайти ще додаткові 5 креативних об'єктів міста та описати їх. 

виїзне заняття 27.09.21 Денисюк Швед 3

Студенти вважають такі заходи корисними та пізнавальними, оскільки розвивають творчість, допомагають створювати власні ідеї та презентувати їх іншим.