Майстер-клас «Обережно! Вибухівка!, або як говорити з дитиною про мінну безпеку», приурочений Міжнародному дню просвіти з питань мінної небезпеки (05.04.21)

    05 квітня 2021 року для студентів І курсу спеціальності «Соціальна робота» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, був проведений майстер-клас «Обережно! Вибухівка!, або як говорити з дитиною про мінну безпеку», приурочений Міжнародному дню просвіти з питань мінної небезпеки. Захід організував та провів Вадим СУЛІЦЬКИІ, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини.

скрін 3

    Під час майстер-класу майбутні соціальні працівники отримали відповіді на питання:
 Як розпізнати вибухонебезпечні предмети?
 Як діяти у разі виявлення підозрілих вибухових пристроїв?
 Що робити, якщо ви побачили підозрілий предмет на вулиці або в транспорті?
 Чого категорично не потрібно робити, якщо ви виявили підозрілий предмет?

скрін 2
     Також учасники заходу долучились до обговорення щодо правил поведінки під час евакуації з будинку, з небезпечної зони; під час прогулянок у лісі або в туристичному поході; у разі загрози чи ведення бойових дій; у випадку коли стався вибух.

скрін 4

     Упродовж зустрічі студенти ставили багато питань з теми та отримали розгорнуті відповіді на них.

скрін 5
     Вкрай важливо підіймати подібні теми у наш неспокійний час. Вони допомагають правильно діяти в небезпечних ситуаціях, зберегти життя та здоров’я собі і оточуючим. Знання придають впевненості у власних діях у разі виявлення підозрілих і вибухових пристроїв.

скрін 6